Annons
Jacqline, eller Jacqline Lie Hope Clarine People Mossberg Mounkassa som hon heter, är klar att sjunga inne på CK. Foto: Magnus Lindkvist / Pressbild

Mello-finalist ska sjunga in våren i Skellefteå: ”En mysig familjedag”

NYHETER Under våryran i Skellefteå den 4 maj kommer Jacqline till Skellefteå för att uppträda inne i Citykompaniet.

Annons

För henne har sången och dansen varit en passion sedan barnsben. Den nu 25-åriga Jacqline har satsat helhjärtat på musiken sedan hon var 16. Hon släppte debutsingeln ”Do It Better” under våren 2021, kom tvåa i Idol samma höst och tävlade med ”Effortless” i Melodifestivalen tidigare i vår.

Och nu är hon klar för Skellefteå. I ett mejl berättar Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet, att Jacqline ska uppträda inne i gallerian i vår.

– Tanken är att vi ska ha fler event, musik och aktiviteter i CK under året så vi är glada att välkomna den fantastiska artisten Jacqline under våryran 4 maj, säger Julia.

Annons

Jacqline kommer att ta ton klockan 12.00 och det blir gratis att komma och lyssna. Cirka en timme senare ska figurer från barnprogrammet Paw Patrol också bjuda på en show utomhus på gågatan, vilket vi berättat om förut.

– Vi kommer också bland annat bjuda på popcorn, ha ansiktsmålning, pyssel och godisregn i CK så vi hoppas på en riktigt mysig familjedag i centrum, säger Julia.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons