Annons
Sponsrad artikel
Niclas Lundström, installatör, Ebba Kauppi, butikssäljare, och Siri Almqvist, butikschef, är alla redo att hjälpa dig att hitta rätt robotgräsklippare.

Låt roboten göra jobbet i sommar – bekvämare, tystare och bättre: “Det finns bara fördelar”

ANNONS Användandet av robotgräsklippare fortsätter att öka – och i takt med den tekniska utvecklingen blir de bara bättre och bättre. “Du får en finare gräsmatta och mer tid över till annat”, säger Siri Almqvist.

Att investera i en robotgräsklippare har en rad fördelar enligt Siri Almqvist, butikschef på Skog & Trädgård i Skellefteå. Dels slipper du bry dig om att klippa gräset, men du får också en finare gräsmatta eftersom näringen hela tiden förs tillbaka genom det finfördelade gräsklippet som lämnas kvar.

– Dessutom slipper du ljudet från en vanlig gräsklippare och kan nyttja semestern till något roligare, säger Siri och ler.

På Skog & Trädgård har de märkt av en ökad efterfrågan på just robotar, och har nu fullt manskap för att möta kundernas frågor.

– Det handlar om vilken modell som passar på just din gård, hur installationen ska gå till och möjlighet till vinterförvaring. Vi hjälper dig hela vägen, säger Siri.

Världsledande varumärke

På Skog & Trädgård har de ett stort utbud av robotgräsklippare från Husqvarna. Det är ett världsledande varumärke som funnits på marknaden i många år.

– Robotar från Husqvarna är att lita på. Det är kvalité rakt igenom, säger Siri.

Siri Almqvist och Ebba Kauppi hjälper dig att hitta rätt modell för din tomt. “Vi tar fram din adress och mätar ytan, och ser sedan vad som passar”, säger Ebba.

En nyhet för i år är EdgeCut. Den funktionen består av extra knivblad längst bak som gör att den kan klippa närmare husväggar och minimerar behovet av en trimmer.

– Det här är något jag tror stenhårt på, säger Siri som poängterar att knivarna sitter väl skyddade och inte är farliga för varken djur eller människor.

Kabelfritt

I övrigt finns det många olika valmöjligheter inom Husqvarnas sortiment som passar olika bra beroende på tomtens storlek och utformning. En valmöjlighet som finns i serien Nera är att det går att välja kabelfri installation.

– Beroende på var du bor i kommunen, och hur omgivningen ser ut kan kabel dock vara att föredra än så länge, men det kan vi berätta mer om för den som är intresserad, säger Siri.

Skog & Trädgård erbjuder installation, vinterförvaring och service. “Rätt installation och service förlänger livslängden för din robot”, säger Niclas.

På Skog & Trädgård finns även varumärket Kress sedan en tid tillbaka. De har satsat fullt ut på en kabelfri lösning som fungerar inom 1,5 mils radie från Hedensbyn där en referensstation har satts upp.

– Om du har en stenig tomt eller av andra anledningar har svårt att gräva ner en kabel, då är Kress absolut ett alternativ att överväga, säger Siri.

Kress trådlösa robotgräsklippare.

Firar fem år på Solbacken

Den 2-4 maj firar Skog & Trädgård fem år i sin butik på Solbacken. Då blir det fina erbjudanden med fokus på batteridrivna produkter, som till exempel motorsågar, trimmers och robotar. Men för dig som vill ha hjälp med installation av en robot i sommar så bör du inte vänta så länge.

– Då är det dags att komma in nu, vår kölista fylls på varje vecka, säger Siri.

Skog & Trädgård på Solbacken

Med en robotgräsklippare har du alltid en välklippt gräsmatta, utan att anstränga dig. Den klipper dessutom gräset under tystnad, och drivs på el.

På Skog & Trädgård i Skellefteå finns modeller för både villatomter och större gräsytor, och tjänster som leasing, service och vinterförvaring.

Läs mer på skogtradgardskelleftea.se

Adress: Nöppelbergsvägen 16D, Solbacken Skellefteå
Telefon: 0910-73 84 00

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Skog & Trädgård.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons