Annons
Emil Pettersson, Jacob Marklund, Moa Lidman, Andreas Andersson och Ludwig Olofsson på Grit. Foto: Regi

Skelleftebyrå får fint branschpris: ”En av de finaste utmärkelserna”

NÄRINGSLIV För andra året i rad har mediebyrån Grit utsetts till Årets arbetsgivare i konkurrens med 237 andra svenska byråer.

Annons

Den Skelleftegrundade mediebyrån Grit jobbar med digital marknadsföring, omsätter cirka 70 miljoner kronor och sysselsätter totalt 20 personer i Sverige i dag.

Och nu är det Grit som tar hem utmärkelsen Årets arbetsgivare 2023. Det är ett branschpris baserat på medarbetarundersökningar som delades ut under Årets byrå-galan i Stockholm den 22 februari.

– Ett anrikt pris som funnits i över 20 år. För oss som haft målbilden att vara Sveriges bästa arbetsgivare är det förstås en av de finaste utmärkelserna som man kan vinna i vår bransch, säger vd Emil Pettersson i ett pressmeddelande.

Annons

Utmärkelsen blir deras för andra året i rad och i konkurrens med 237 andra byråer.

– Vi försöker ha roligt på jobbet varje dag och erbjuda en trivsam och utvecklande arbetsplats. Medarbetarna är vår högsta prioritering och att vinna denna utmärkelse för andra året i rad är ett tecken på att vi är på rätt väg, fortsätter Emil.

Annons

Grit kom dessutom tvåa i kategorin Årets medie-och kommunikationsbyrå (fristående media) efter den Stockholmsbaserade byrån Hear.

– Att placera sig på andraplats i Sverige inom vår kategori är såklart jäkligt roligt och vi känner en enorm ödmjukhet inför detta. Vi vet att vår leverans står sig nationellt och att vi dessutom kan särskilja oss när vi gör den, säger Emil Pettersson.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons