Annons
Skellefteå Kraft Arena. Foto: Jonatan Stålhös

Efter upptäckta brister – A-hallen i Skellefteå Kraft Arena hålls stängd

NYHETER Den stora hallen i Skellefteå Kraft Arena kommer att hålla stängt tills vidare. Det skriver Skellefteå kommun i ett pressmeddelande.

Annons

Det är A-hallen i Skellefteå Kraft Arena, alltså den där Skellefteå AIK:s dam- och herrlag spelar sina matcher, som håller stängt tills vidare. Åtgärden är en försiktighetsåtgärd eftersom det ska ha framkommit brister i takkonstruktionen som innebär att stora mängde snö kan utgöra fara.

– Skellefteå kommun har redan vidtagit åtgärder för att skotta taket fritt från snö och sätter nu in extra resurser för att A-hallen ska kunna öppna igen och att verksamheter kan fortsätta säsongen ut. Verksamheter och aktiviteter styrs i största möjliga mån om till B-hallen och C-hallen, skriver kommunen i pressmeddelandet.

Annons

Var Skellefteå AIK:s dam- och herrlag ska spela sina hemmamatcher under tiden hallen är stängd framgår inte.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons