Annons
En av dem som ska hålla låda på årets näringslivsdag är författaren, komikern och tv-personligheten Fredrik Lindström. Foto: Morgan Norman / Visit Skellefteå

Nya perspektiv i fokus – nu närmar näringslivsdagen i Skellefteå 2024

NYHETER Nu är det inte länge kvar innan näringslivsdagen Alvar anordnas igen, nu på temat ”nya perspektiv i ett nytt Skellefteå”.

Annons

Näringslivsdagen är uppdelad i dag och kväll och kommer tillbaka den 26 januari, för andra gången till Sara kulturhus. På kvällen anordnas Alvargalan och under dagen ska huset fyllas med mingel och föreläsningar på temat för 2024.

Denna gång är det ”nya perspektiv i ett nytt Skellefteå” som gäller. Utvecklingen går snabbt framåt och för att klara omställningen behövs fler infallsvinklar, andra tankar och nya insikter, är tanken.

Annons

Bland talarna finns bland andra komikern, författaren och tv-personligheten Fredrik Lindström, som ska ge en föreläsning om svensk och osvensk mentalitet.

– Totalt sett är det ett väldigt spännande program som verkligen får en att stanna upp och tänka till, säger Jessica Hedström, näringslivssekreterare på Skellefteå kommun, i ett pressmeddelande.

Programmet går att läsa på näringslivsdagens hemsida och ska uppdateras löpande.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons