Annons
Baserat på pressmeddelande
Morö Backe torg. Foto: Ur enkäten

Morö Backe ska utvecklas – nu kan allmänheten tycka till om området

NYHETER Skellefteå kommun, SBB och Unobo vill tillsammans utveckla Morö Backe centrum med fler bostäder, grönområden och mötesplatser. Som ett första steg i arbetet har de skickat ut en enkät för att få in synpunkter från invånarna.

Annons

Enkäten är öppen mellan 1 december och 15 januari och  är en del av förstudien till det kommande planarbetet. Den ska ge de som berörs av förändringen en möjlighet att göra sin röst hörd.

– Frågorna handlar bland annat om hur tryggheten ska utvecklas för att invånarna ska trivas bättre och hur tryggheten kan öka i området, säger Lisa Elveros, planingenjör vid Skellefteå kommun i ett pressmeddelande.

Annons

SBB, Samhällsbyggnadsbolaget, kommer också att vara ute och prata med de som bor och rör sig i området. På så sätt får även de som inte svarar på enkäten via mobilen eller datorn en möjlighet att lämna synpunkter.

– Vi är mycket glada att nu få ta det första steget i utvecklingen av området tillsammans med våra hyresgäster och invånarna i Skellefteå kommun. Dialogen är ett viktigt verktyg för oss som fastighetsägare och vi hoppas att många hyresgäster och Skellefteåbor vill vara med och tycka till om utvecklingen av området, säger Pontus Lundström, projektchef på SBB.

Du hittar enkäten om Morö Backes utveckling här.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå kommun.
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons