Annons
Foto: Pexels / Skellefteå AIK

Tränare förlänger – både Johnsson och Falk fortsätter i Skellefteå AIK

SPORT Skellefteå AIK:s assisterande tränare Andreas Falk och Pierre Johnsson har båda beslutat att förlänga med klubben, till år 2026 respektiver 2027.

Annons

Andreas Falk anslöt från HV71:s organisation inför säsongen 2020/2021, till sitt första tränarjobb på a-lagsnivå. Han har snabbt vuxit in i kostymen och vill fortsätta i Skellefteå, så nu har han kritat på för att att stanna till 2026.

– Jättekul att få fortsätta jobba med Skellefteå AIK och mina fantastiska kollegor, säger Falk i ett pressmeddelande och fortsätter.

– Först och främst att få jobba med det man tycker om och att få jobba med ens hobby, sedan med gruppen vi har och allt vad det innebär att vara en del av Skellefteå AIK Hockey, som alltid ställer upp med ett slagkraftigt lag. Det gör att det alltid ges chansen att gå för det och vinna ett SM-guld, säger han.

Annons

Pierre Johnsson har i sin tur förlängt med klubben till 2027. Han anslöt till AIK från Frölundas juniorverksamhet och har gjort ett gediget arbete som backansvarig under de senaste åren. Det spelet vill han fortsätta förädla.

– Det är en lösning som vi båda har velat hitta, både föreningen och jag, så det känns jättebra att det är löst nu. Det var ganska enkelt. Jag trivs väldigt bra med mina kollegor och de spelare som jag får jobba med dagligen. Även familjen har hittat hit och rotat sig lite så det känns väldigt bra, säger Johnson i pressmeddelandet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons