Annons
"Jag hoppas och tror att det finns intresse", säger Olle Jönsson i Lasse Stefanz. Foto: Magnus Lindkvist / Per Jahnke

Inför Lasse Stefanz konsert – lokal duettpartner sökes nu i Skellefteå

MUSIK Vill du sjunga duett med Olle Jönsson i Sara kulturhus? Lasse Stefanz söker en lokal sångtalang som vill framföra "De sista ljuva åren" tillsammans med dem.

Annons

Dansbands-legendarerna i Lasse Stefanz kommer till Skellefteå för en stor showkonsert i Sara kulturhus den 2 november, vilket vi har berättat om förut. Det blir det nordligaste stoppet på en turné till 13 orter.

Speciellt denna gång är att du som sångerska har chansen att få kliva upp på scenen tillsammans med dem. Bandet vill testa någonting roligt.

– I varje stad ska en ny sångfågel upp på scenen. Det blir häftigt, säger sångaren Olle Jönsson i ett pressmeddelande.

Annons

Det som efterfrågas är duettpartners – och låten blir ”De sista ljuva åren”. Klassikern från -88 som blivit ett signum för Lasse Stefanz och en folkkär favorit.

Frågan är vem som ska sjunga duetten med Olle Jönsson i Sara kulturhus. Du som gillar att sjunga kan anmäla ditt intresse på bandets hemsida fram till den 20 oktober, den som väljs ut kommer enligt bandet sedan att kontaktas.

– Jag hoppas och tror att det finns intresse över hela Sverige. Jag har sjungit låten på skånska ett halvt liv. Nu vill jag höra den på alla tänkbara dialekter, säger Olle.

Annons

Personen ska skickas material att öva till och kommer även att få träffa bandet innan konserten, för att repa ihop en stund.

– Efter konserten äter du middag med turnésällskapet och har en trevlig stund. Detta blir ett minne för livet, så ta chansen, uppmanar Lasse Stefanz på sajten.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons