Annons
Lasse Stefanz gör en turné med showkonserter inför sittande publik. Foto: Per Jahnke

Dansbands-legendarerna gör serie showkonserter – uppträder i Sara

MUSIK I höst kommer Lasse Stefanz till kulturhuset i Skellefteå.

Annons

Lasse Stefanz bildades 1967 när sångaren Olle Jönsson bara var 12 år. I dag har det närmast ikoniska dansbandet sålt hundratusentals skivor, toppat listor, vunnit en rad utmärkelser och turnerat otaliga mil.

De visar inga tecken på att sakta ned. Lasse Stefanz har Grammisgalan den 3 maj att se fram emot, bandets senaste album ”Evergreen” har nominerats i årets dansband-kategorin, och i höst väntar en ny Sverigeturné.

Annons

Ett nytt format

Det blir en serie av stora showkonserter, långt ifrån de på dansbanor och logar, vilket är ovanligt sett ur bandets 55-åriga historia. I höst kommer turnén till Skellefteå.

– Vi spelar en mix av country, dansband och rock, men på de nya konserterna har vi tuffat till oss lite extra. Vår nya storbildsskärm är av Bruce Springsteen-kaliber, säger Olle Jönsson i ett pressmeddelande.

Lasse Stefanz kommer att inta scenen i Sara kulturhus den 2 november.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons