Annons
För David och Kristina Lindgren har det blivit en tradition, att sjunga in julen hemma i Skellefteå. Foto: Pressbild

En julkonsert som blivit tradition – paret ska möta publiken även i år

MUSIK I december kommer David och Kristina Lindgren till Sara kulturhus för att sjunga in julen tillsammans igen.

Annons

Paret Lindgren har gjort julkonserter i Skelleftebygden i över ett decennium och traditionen fortsätter. De var båda planerade att sjunga in julen i Sara kulturhus i fjol, men sjukdom i familjen gjorde att Kristina fick avstå i sista sekund.

Nu planeras en ny pampig konsert, ihop med gospelkören Trinity, och Sara kulturhus blir arenan även i år.

– Vi är oerhört glada över att återigen få välkomna David och Kristina Lindgren till oss på Sara. Deras julkonsert är en speciell upplevelse som sprider glädje och julstämning till alla, Lina Pettersson, bokningsansvarig på kulturhuset, i ett pressutskick.

Annons

– Deras unika förmåga att kombinera sitt musikaliska kunnande med en varm och charmig närvaro på scenen, har gjort julkonsert till en efterlängtad tradition för både lokala invånare och besökare, fortsätter hon.

Det utlovas äkta julstämning, David och Kristina ska både sjunga klassiska jullåtar och egna favoriter från musikalscenerna. Datumet är satt till den 20 december.

– Att komma hem till Skellefteå och sjunga in julen har blivit en tradition för oss som börjar bli lika självklar som att tomten kommer på julafton, hälsar David Lindgren.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons