Annons
Foto: Skellefteå FF

En familjedag i fotbollens tecken – nu anordnas Rekordmatchen igen

SPORT På lördag spelas Rekordmatchen på Norrvalla och Skellefteå FF planerar en familjedag med aktiviteter för stora som små.

Annons

Rekordmatchen arrangeras årligen sedan 2014 och bygger på det tidigare initiativet Fotbollsfesten från 2010. På lördag den 10 juni är det dags igen, och den här gången ställs Skellefteå FF mot IFK Luleå i division 2 Norrland.

Skellefteå FF gör en familjedag av det hela och evenemanget får fri entré.

– Exploratoriet, Lilleputtlandet och Legomuseet i Bureå kommer alla med aktiviteter. Sammanlagt kommer det att vara över 20 aktiviteter eller utmaningar under dagen, säger Jacob Stephenson, arrangemangsansvarig i Skellefteå FF, i ett utskick.

Annons

Området har öppet mellan klockan 12.00 och 15.45. Det kommer bland annat finnas möjlighet till ansiktsmålning, att testa taekwondo och karate, delta i skattjakt och en rad andra aktiviteter.

– Hemglass bjuder barn på glass och i samarbete med Coop Erikslid kör vi godisregn med vår nya maskot SFF-Nallen, dessutom kommer vi ha en popcornmaskin på plats.

Annons

Matchen mellan Skellefteå FF och IFK Luleå ska också bli ett hett möte, då SFF ligger i topp och även Lulelaget är placerat högt i tabellen.

– Vi välkomnar alla att komma till Rekordmatchen. Oavsett om du älskar fotboll eller inte. Oavsett om du är ny i Skellefteå eller har bott här hela ditt liv. Kom och stötta fotbollen i Skellefteå, säger Jacob Stephenson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons