Annons
Andreas Weise uppträder i Skellefteå den 3 september. Foto: Pressbild / Fredrik Andersson

Turnépremiär i Skellefteå: Andreas Weise till stan med helt nytt album

NYHETER Andreas Weise har just släppt sitt andra album och planerar nu en stor turné. I höst kommer han till Skellefteå för en exklusiv spelning i Sara kulturhus.

Annons

Hans naturliga karisma och klassiska, själfulla röst har gjort Andreas Weise folkkär sedan starten i Idol. Efter sitt självbetitlade första album 2012 har han både radat upp slutsålda konserter och flera stora juldängor.

Andreas Weise utforskar nya musikaliska och personliga vägar nu. Han har just släppt sitt andra album ”The Circle”, elva år efter det första, och beskriver skapandet som en introspektiv resa för honom. Både som person, pappa, partner och artist.

– Låtarna har blivit som små kapitel av livet de senaste åren och jag har så mycket att berätta – om mitt liv och vad jag upplevt, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Det tänker han också göra. I höst beger sig Andreas Weise ut på en stor Sverigeturné – och turnépremiären blir i Skellefteå.

– Sedan vi började jobba med albumet 2021 så har jag verkligen längtat efter att få samla ihop mitt band och komma ut och spela låtarna live, berättar Andreas Weise.

”The Circle Tour” inleds från scenen i Sara kulturhus på söndagen den 3 september.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons