Annons
Sponsrad artikel
Maria, Tilda och Hampus hjälper dig gärna att få försprång på marknaden.

Så får du ett Försprång i din bostadsaffär: ”Mindre stress och mer tid för planering”

ANNONS Att sälja och köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet, så självklart önskar du att det går så smidigt, tryggt och bra som möjligt. För att säkerställa just detta erbjuder Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skellefteå tjänsten Försprång.

Hur ser marknaden ut? Är det en bra tid att köpa eller sälja?

Detta är frågor som ofta dyker upp när fastighetsmäklarna Hampus Auoja Hugosson och Tilda Johansson pratar med sina kunder. Ett första råd är att i stället fokusera på ditt behov, vilka förutsättningar du har och vad det var som gjorde att du ställde frågorna till att börja med. I slutändan handlar det om att du ska känna dig trygg och nöjd med din affär.

– Att vara ute i god tid och förbereda din försäljning så snart du tänkt tanken om att sälja ger dig inte bara mindre stress och mer tid för planering, utan även förutsättningarna för en bättre affär, förklarar Hampus.

Kostnadsfritt

Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings tjänst Försprång innebär att du i ett tidigt skede av din bostadsaffär kan inleda en förutsättningslös och kostnadsfri dialog med en fastighetsmäklare. Här får du hjälp med information om marknaden, en värdering, annonsering och att fotografera din bostad vid bästa möjliga tidpunkt för att få ett så bra bildresultat som möjligt.

Vi vill hjälpa våra kunder att inte riskera att gå miste om objekt.

Detta leder i sin tur till att när du väl är redo att gå ut med din försäljning i skarpt läge, så är även din bostad redo.

– Om du går och väntar på att din framtida drömbostad ska dyka upp vill du vara förberedd med din egen försäljning och inte påbörja den där och då. Vi vill hjälpa våra kunder att inte riskera att gå miste om ett objekt på grund av att man inte hunnit tillräckligt långt i sin egen process, menar Hampus.

Det här är ett av de objekt som finns ute som ”Försprång”. Se mer på lansfast.se

Att skaffa sig ett försprång är även fördelaktigt ur en finansieringssynpunkt.

– Tjänsten Försprång är något vi pratar om med flera av våra bankkunder. Planerar man framåt med sitt byte av boende kan du även få reda på hur stort kapital du har att röra dig med inför ditt framtida köp. Eftersom marknaden på senaste tiden även varit svår att spå kan det vara så att du behöver sälja din nuvarande bostad för att få lånelöfte på nytt. Då är det viktigare än någonsin att vara förberedd så att du snabbt kan få loss pengarna när ett objekt dyker upp, förklarar Maria Hörstedt, bankrådgivare på Länsförsäkringar.

Viktigare än någonsin

Objekt som är extra aktuella just nu är olika typer av fritidshus och semesterboenden. Att semestra på hemmaplan fortsätter att vara populärt och snart kommer marknaden att blomstra återigen. När det gäller denna typ av objekt är Försprång viktigare än någonsin. På så sätt kan du säkerställa att du fotograferar bostaden i ljuset från en solig julidag och ser till att inte riskerar att behöva ta bilder i ett grått novemberregn.

– När det kommer till fritidshus är marknaden mer spontan, läget på bostaden mer avgörande och frågor som tar tid att få svar på, som till exempel slamtömning och vattenprover, kommer på tal. Därför är det a och o att vara ute i god tid med sina försäljningsplaner, berättar Tilda.

Till oss kan man höra av sig för att ställa frågor, bolla idéer och få rådgivning.

Som pricken över i:et kan Länsförsäkringar dessutom erbjuda en trygg helhet under hela bostadsresan, oavsett om det gäller villor, bostadsrätter eller fritidshus då de har fastighetsmäkleri, bank och försäkringar samlat under ett och samma tak.

– Till oss kan man höra av sig för att ställa frågor, bolla idéer och få rådgivning vad ärendet än gäller. Vi har expertis och erfarenheter som kompletterar varandra. Är det något jag inte kan svara på så kan jag på ett snabbt och smidigt sätt se till att du får rätt svar från rätt person, säger Maria.

Tilda fyller i:

– Det viktigaste vi kan erbjuda är en trygg helhetsupplevelse.

Funderar du på att sälja din bostad?

I Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings tjänst Försprång ingår värdering, dokumentation och fotografering när ditt hem gör sig som bäst. Tjänsten är kostnadsfri.

Läs mer om fördelarna och boka en rådgivning med din lokala mäklare på www.lansfast.se/forsprang/

Fastighetsförmedling
Hemsida: lansfast.se/skelleftea
Telefon: 0910-77 90 00
E-post: skelleftea@lansfast.se

Bank & försäkring
Hemsida: lansforsakringar.se
Telefon: 0910-73 40 00
E-post: info@LFvasterbotten.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons