Annons
Diamanto Burström Bilia och representanter för NyföretagarCentrum Skellefteå. Foto: Marianne Näsström

Restaurangägare hyllas • Diamanto utsedd till Årets nyföretagare 2022

NYHETER NyföretagarCentrum har utnämnt Diamanto Burström Bilia till Årets nyföretagare 2022 i Skellefteå.

Annons

Vinnaren hyllades på NyföretagarCentrum Skellefteås årsmöte förra veckan. Diamanto Burström Bilia är kocken som under 2022 tagit över och förvandlat Nordanågården till en mer elegant lunchrestaurang med grekisk touch.

Hon utses till Årets nyföretagare med följande motivering:

Att ta över en anrik verksamhet som Nordanågården kräver mycket mod och kraft men kanske framför allt en genuin kärlek till såväl mat som platsen den ska smakas på. Med sin värme och glädje får hon inte bara gästerna att stortrivas utan hela huset att fyllas med liv.

Annons

Det är inte enbart maten som har en fantastisk kvalitet, med sig har hon medarbetare som verkar i samma anda som hon själv, där man ser varje gäst och ser till att förväntningar möts. Här skapar hon ny historia, ger väggarna nytt liv, serverar maten som får smaklökarna att dansa samtidigt som den där hjärtliga känslan för gården finns kvar.

Hon blev överraskad av utmärkelsen men väldigt glad. Efter ett år med verksamheten känner Diamanto att hon uppfyllt en dröm, och hon ser fram emot många fler.

– Jag är så glad över detta! Vi är den lilla bistron med ett stort hjärta och ett jättefint team, säger hon i ett pressmeddelande

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons