Annons
Anders Tånger och Adam Stighäll. Foto: Pressbild

Skelleftesonen ska hjälpa bolag nå ut i världen – blir nyaste tillskottet

NÄRINGSLIV Photon Sports tar in förstärkning inför företagets fortsatta resa ut på världsmarknaden. Det är Skelleftefödde Adam Stighäll som ansluter från ett jobb på laget.se.

Annons

Han har jobbat med marknadsföring och sport nästan hela sitt yrkesliv. Adam Stighäll har bland annat ordnat evenemang med Skellefteå FF och varit sportreporter på Skellefteå-tidningen innan han flyttade till söderut.

Det senaste decenniet har han varit partner samt ansvarig för sponsring och försäljning på laget.se – men nu är det återigen Skellefteå som gäller. I alla fall sett till arbetsgivare, för Adam blir det nyaste tillskottet på Photon Sports.

– Det ska bli otroligt roligt, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Skellefteföretaget jobbar med 3D-teknik för att mäta idrottares förmåga, som underlag för deras personliga utveckling. Utrustningen används redan av samtliga lag i OBOS damallsvenskan och har även nått ut i Europa.

Det blir Adams uppgift att hjälpa företaget fullfölja steget ut i världen.

– Att få möjlighet att ta något som Photon Sports ut i världen är unikt, det sker bara en gång i livet, fortsätter han.

Annons

Han välkomnas till teamet av Anders Tånger, som är vd på Photon Sports.

– Vi är jätteglada över att Adam kommer till oss. Han har både ett driv och erfarenheter som är väldigt värdefulla nu när vi expanderar med nya kunder på den europeiska marknaden. Tajmingen är perfekt, säger han.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons