Annons
Edvin Törnblom. Foto: Stellan Runge

Humor, drag, musik och öppenhet i ny föreställning – kommer till stan

NÖJE I november kommer Edvin Törnblom till Skellefteå med sin humoristiska showmonolog "Bögen är lös (i magen)".

Annons

Han släppte boken ”Bögen är lös” våren 2022 och sätter nu upp en efterföljande föreställning. En humormonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det är att växa upp som homosexuell och människa under 00-talet.

Det beskrivs som en extravagant frigörelse och en hyllning till Gunilla Persson, Paris Hilton, Britney Spears och alla som format honom till den han är.

– Jag skrev en bok men i mitt huvud skrev jag ett manus till min liveshow. Det här är en föreställning som frigör mig som människa, kastar mig ut och får mig att visa vad jag kan för världen. Som outbildad dum 90-talist ger jag svar på livets stora frågor, säger Edvin Törnblom i ett pressmeddelande.

Annons

Alltifrån dragshow med Ebba Busch till ett förvirrat försök att hitta sin plats i en värld fylld av galningar – i ”Bögen är lös (i magen)” utlovas en storslagen show med humor, drag och musik blandat med ärliga berättelser.

Den 16 november tar Edvin Törnblom föreställningen till Sara kulturhus i Skellefteå.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons