Annons
En bild från en av deras befintliga anläggningar. Foto: NPC

Ytterligare en gymkedja kommer till Skellefteå – planerar att öppna innan sommaren: ”Stor potential”

NYHETER Kedjan har sedan tidigare anläggningar i fem städer. Nu ska de även öppna i Skellefteå.

Annons

Det är Nordic Performance Center gym, NPC gym, som planerar att öppna i de 1 500 kvadratmeter stora källarlokaler som tidigare var Scandic hotells mässhall.

NPC är en kedja som inte har något gruppträning, utan istället satsar fullt ut på styrketräning, frivikt, maskinpark, cardio och funktionell träning, skriver fastighetsägaren Diös i ett pressmeddelande.

Annons

Etableringen i Skellefteå är ett naturligt steg för NPC, enligt ägarna.

– Vi ser stor potential i de enorma industriella satsningarna och tillväxten av staden, samt att det finns väldigt få större träningsanläggningar och att det saknas en träningsanläggning som fokuserar på premiumutrustning och premiumkänsla, säger delägaren Christian Naarttijärvi i pressmeddelandet, och tillägger:

– Våra nya lokaler passar oss perfekt och gymmet kommer bli vårt finaste hittills.

Annons

De finns sedan tidigare i Luleå, Kiruna, Boden, Gällivare och i centrala Östersund. Nu har de tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Diös.

– NPC tillför något extra till Skellefteås gymscén och kompletterar stadens befintliga gymutbud på ett positivt sätt. Vi är väldigt glada att få ha dem i våra lokaler och ser fram emot vårens öppning, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.

Ägarna av NPC planerar att öppna sitt nya gym ”till sommaren”.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons