Annons
Sponsrad artikel
  • Anders Pettersson, verksamhetschef, Lennarth Johnsson, gym- och etableringsansvarig, samt Angelique Eriksson-Mård, gruppträningsansvarig.
  • I centrum finns Friskis&Svettis stora anläggning.
  • Friskis i Skellefteå har utvecklat en unik och kostnadsfri träningsplattform som passar såväl nybörjare som träningsvana personer. Plattformen ger dig en tydlig struktur som ger variation i din träning och möjlighet att byta träningsprogram var 12:e vecka. “Genom att variera din träning är det enklare att hålla motivationen uppe”, säger Lennarth Johnsson.
  • Maskiner och utrustning är av högsta kvalité.
  • Maskiner och utrustning är av högsta kvalité.
  • Här, i ”Clementinen”, öppnar Friskis&Svettis sin träningsanläggning i Ursviken.

Friskis&Svettis växer och blir större – satsar i Ursviken och centrum: ”En ambitiös plan”

ANNONS I januari slår Friskis&Svettis upp portarna till sin nya anläggning i Ursviken – och i centrum har de säkrat sin nuvarande lokal i minst tre år till. “Parallellt med detta tittar vi på nya lokaler både i stan och utanför”, säger Anders Pettersson, verksamhetschef.

Friskis&Svettis har under sina tio år på Södra Järnvägsgatan vuxit sig riktigt stora i Skellefteå, och innan pandemin var de Skellefteås största förening med 3 200 medlemmar. Efter pandemin har medlemsantalet inte nått samma siffror än, men det ökar sakta men säkert.

– Det är verkligen skönt att vi kan vara igång igen med vår verksamhet fullt ut. Att se folk i rörelse är vad vi brinner för, säger Angelique Eriksson-Mård, gruppträningsansvarig.

I samma kvarter som Friskis&Svettis håller till i centrum håller nya bostäder på att byggas, och även där Friskis ligger finns det liknande planer. Det är dock fastställt att Friskis&Svettis får vara kvar i sina lokaler i flera år till.

– Vi har avtal på minst tre år till från årsskiftet. Så än ska vi inte flytta på ett bra tag, säger Anders Pettersson, verksamhetschef.

I centrum finns Friskis&Svettis stora anläggning.

Att de blir kvar i de 2000 kvadratmeter stora lokalerna flera år till ser han och kollegorna som positivt.

– Vi har stora, fräscha och öppna lokaler med stor gymdel, bra gruppträningssalar och rymlig entré som fungerar som en mötesplats. Det är optimalt för vår verksamhet, säger Anders.

Ny anläggning i Ursviken

Friskis&Svettis gör samtidigt fler satsningar i kommunen. I Ursviken kommer deras första anläggning utanför stan att öppna i januari. Det blir ett komplett gym på 420 kvadratmeter i den lokal som många känner igen som “Clementinen”, en tidigare livsmedelsbutik.

– Anläggningen kommer att ha helt ny utrustning med maskiner, fria vikter och öppna träningsytor, berättar Lennarth Johnsson, gym- och etableringsansvarig.

Här, i ”Clementinen”, öppnar Friskis&Svettis sin träningsanläggning i Ursviken.

Gymmet kommer att vara ett så kallat nyckelgym som är tillgängligt 04.00-01.00 med passerkort. Träningskort till anläggningen i Ursviken kommer att köpas i centrum.

– Det blir riktigt stort för att vara ett gym utanför stan, säger Lennarth.

Fler platser

Parallellt med satsningarna i centrum och Ursviken tittar Friskis även på andra platser att etablera anläggningar på. Dels en ersättningsanläggning i centrum, men även nya lokaler på till exempel södra sidan älven.

– Vi har en ambitiös plan om att fortsätta växa och erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning på flera platser i Skellefteå, säger Anders.

Friskis&Svettis erbjuder en stor mängd gruppträningar, bland annat spinning.

Och fram till dess fortsätter som nämnt verksamheten i full skala i de nuvarande anläggningarna. I centrum erbjuder Friskis till exempel 50 gruppträningspass i veckan samt kostnadsfria träningsprogram som hjälper till att hålla motivationen uppe.

– Allt vi vill är att det ska vara kul och lustfyllt att träna. Kom förbi så hjälper vi dig igång!

Friskis&Svettis Skellefteå

Södra Järnvägsgatan 36, Skellefteå
0910-73 40 60

Läs mer på www.friskissvettis.se/skelleftea

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Friskis&Svettis.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons