Annons
Sponsrad artikel
Petrus Johansson, Simon Holmqvist och Jonathan Wiklund på Ryds Glas märker av ett ökat intresse för glas. 

Ryds Glas är experter på att göra drömmar till verklighet: ”Hos oss finns det inget som heter standard”

ANNONS Tjuvstarta våren och förläng sommaren – med inglasning kan du släppa in naturen och öppna upp rum på ett sätt som inget annat material kan. ”Vi tar fram unika lösningar för varje kund”, säger Petrus Johansson, Ryds Glas.

Allt fler har fått upp ögonen för hur glas kan användas, i allt från uterum och vinterväxthus till duschväggar och rumsavdelare. Den ökade efterfrågan märker man av hos Ryds Glas i Skellefteå.

– Många söker inspiration online och glömmer bort att de inte behöver följa standardmåtten. Hos oss finns det inget som heter standard. Vi tar fram unika lösningar för varje kund, säger Petrus Johansson, arbetsledare.

Se fler bilder och ta del av mer inspiration på Instagram: @rydsglas.skelleftea

En faktor till att glas ökat i popularitet tror han beror på att det släpper in ljus och öppnar upp rum på ett sätt som inget annat material kan. Dessutom finns det i princip inga begränsningar för vad man kan bygga med glas.

Glas är i princip underhållsfritt och går att få med flera estetiska och praktiska funktioner.

– Glas är i princip underhållsfritt och går att få med flera estetiska och praktiska funktioner. Användningsområdena är allt från prydnad till säkerhet. Vi erbjuder bland annat solskyddsglas, energiglas, rökfärgat, eluppvärmt och självrengörande, säger Petrus Johansson.

Från idé till verklighet

Kunder kan mejla eller ringa till Ryds Glas och beskriva vad de är intresserade av. Nästa steg är att välja vilket sorts glas som ska användas. Efter det åker glasmästarna ut till kund för att mäta, därefter ges en offert.

– Våra arbetsdagar är väldigt varierande och vi får se många olika platser. Det är härligt med variationen och att kunna ge kunderna vad de vill ha. Vi kan lösa det mesta och det är alltid lika kul att se hur nöjda kunderna blir, säger Jonathan Wiklund, glasmästare.

Jonathan Wiklund visar en specialanpassad glashylla.

Många kunder vill använda glas för att ge sina badrum det lilla extra.

– Vi har märkt av ett stort ökat intresse på duschväggar och bastuväggar från privatpersoner. Förr hade man kanske endast glas till bastudörren. Nu väljer fler en hel front i glas, säger glasmästare Jonathan Wiklund och fortsätter:

– Med glas gör du ett litet badrum rymligare. Det öppnar upp, framhäver detaljerna i rummet och skapar en inbjudande känsla.

“Vi kan lösa det mesta och det är alltid lika kul att se hur nöjda kunderna blir”, säger Jonathan Wiklund, glasmästare.

Ta in naturen

En stor glasvägg eller ett uterum gör det lättare att njuta av årets alla årstider. Det är vanligast att välja frostfritt glas så att utsikten får full rättvisa även under vintern.

– Många efterfrågar inglasningar för att förlänga sommaren. Glaset gör det även lättare att komma närmare alla andra årstider då naturen bjuds in i rummet. Det går att sitta varmt och bekvämt medan man kollar på vindarna som blåser eller snön som faller, säger Simon Holmqvist, glasmästare.

Ryds Glas Skellefteå

Norra Järnvägsgatan 64, Skellefteå
Öppettider: Mån-Fre 7-16
Telefon: 0910-135 40
E-post: skelleftea@rydsglas.se

Se mer inspiration på Instagram: @rydsglas.skelleftea

Läs mer på RydsGlas.se

 

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Ryds Glas.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons