Annons
Foto: Google

Person körde av E 4 på söndagen – fördes till sjukhus men kunde inte räddas • Polisen utreder orsaken

NYHETER En lastbil körde av E 4 på söndagskvällen och förarens liv gick inte att rädda. Polisen har underrättat mannens anhöriga.

Annons

Den svåra olyckan inträffade i norrgående körfält på E 4, strax norr om Byske. Larmet kom klockan 22.40 på söndagen och räddningstjänsten, polisen och ambulansen åkte ut. Lastbilschauffören fördes akut till sjukhus, men senare kom det tragiska beskedet.

– Anhöriga är underrättade, meddelar Marie Andersson, kommunikatör vid polisen.

Polisen utreder dödsorsaken och kommer bland annat göra en teknisk undersökning av lastbilen, som håller på att bärgas. Det har lett till köbildning under dagen, fram till klockan 14.00 leds den norrgående trafiken förbi olycksplatsen via Byske och Båtvik.

Uppdatering, 13.26:

Nu ska arbetet vara klart, för Trafikverket varnar inte längre för någon trafikstörning.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons