Annons
Anton Holmström och Linda Blind på Care of Nord. Foto: Pressbild

Skellefteföretag växer – öppnar ny mottagning i Norsjö: ”Ett bra steg”

NÄRINGSLIV Företaget Care of Nord i Skellefteå, som jobbar med företagshälsa, öppnar en mottagning även i Norsjö.

Annons

Care of Nord jobbar med arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Företaget grundades i Skellefteå år 2020 och har vuxit sedan dess. Antalet medarbetare har fördubblats och nyligen flyttade de även till större lokaler i centrala stan.

Resan fortsätter, för nu öppnar Care of Nord även en mottagning på Medan i Norsjö.

– Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka och vi har sedan starten fått ett fint förtroende från företag i både Skellefteå och Norsjö. I våras upphandlades vi som företagshälsa till Norsjö kommun, så en bemanning på orten känns som ett bra nästa steg, säger Anton Holmström, delägare och organisationskonsult, i ett pressutskick.

Annons

Här kommer besökare att möta fysioterapeuten och rehabsamordnaren Linda Blind, som är deras senaste tillskott. Care of Nord har totalt åtta anställda i dag.

– Mottagningen kommer att bemannas delar av veckan och jag kommer tillsammans med mina kollegor hjälpa kunderna med sjukgymnastik, hälsoundersökningar, intyg, läkarbesök, provtagning och ergonomi, berättar Linda Blind.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons