Annons
Foto: Arkivbild

Bil kan kopplas till stölder: Polisen ber om iakttagelser av en ljus Audi

NYHETER Mer har framkommit efter onsdagens misstänkta stöld i Byske. Polisen är särskilt intresserad av uppgifter om en ljus bil.

Annons

På onsdagsförmiddagen ska personen i Byske ha fått besök av tre personer. Enligt polisen pratade de engelska med brytning och bad personen att komma ut, samtidigt som en av dem tog sig in i huset. Efter intrånget lämnade de platsen igen.

Polisen tillkallades, gjorde en brottsplatsundersökning och upprättade en anmälan om grov stöld. Senare på aftonen gick de även ut med vädjan om iakttagelser.

Annons

Nu på torsdagen ger polisen mer information. De söker efter en grå eller silverfärgad Audi med brittiska nummerplåtar, som fyra personer ska färdas i. Bilen ska ha setts i närheten av och i samband med flera stölder.

I Västerbotten ska den ha setts i Fredrika, Byske och eventuellt i Botsmark. Jämtland är också berört, enligt polisen, och nu misstänks gärningspersonerna vara på väg till Norrbotten. Polisen uppmanar alla att hålla ögonen öppna.

Tips kan lämnas till polisen via 114 14. Om det är en pågående iakttagelse – ring 112.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons