Annons
David och Kristina Lindgren. Foto: Pressbild

Paret sjunger in julen i Skellefteå – från stora scenen i Sara: ”Längtar”

MUSIK Just före jul kommer David och Kristina Lindgren till Sara kulturhus. Klassiska jullåtar ska varvas med personliga favoriter, med uppbackning av lokala gospelkören Trinity.

Annons

Paret har gjort tradition av sina välbesökta julkonserter runt Skellefteå. David och Kristina Lindgren har bland annat gjort succé i Kusmarks kyrka i många år. Inför årets firande kommer de att sprida julstämning från stora scenen i Sara kulturhus.

– Jag längtar så efter att få komma hem igen och sjunga in julen. En mysig tradition som började i Kusmarks kyrka för över 10 år sedan, och som växt år för år. Äntligen får jag och Kristina uppträda tillsammans i Skellefteås fina kulturhus, säger David Lindgren i ett pressmeddelande.

Annons

De får sällskap på scenen av gospelkören Trinity under ledning av Mattias Lindqvist, som även kommer att bjuda på låtar från den egna repertoaren. Konserten anordnas just före jul, på torsdagen den 22 december.

– Vi vill ha konserten så nära julfirandet som det bara går, så att så många hemvändare som möjligt ska kunna komma och lyssna tillsammans med sina vänner och familj, förklarar David Lindgren.

Annons

– Jag och Kristina hoppas att det blir en kväll där man kan samlas med de man tycker om och komma in i julstämning tillsammans med oss, avslutar han.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons