Annons
Megafonentidningen

Läs Megafonen nr 14 2022 online här • Nyheter, inspiration och reportage från Skellefteå

TIDNINGEN Här hittar du Megafonen nr 14 2022 – utgiven 22/9.

Annons

I detta nummer av Megafonen skriver vi bland annat om vad Skellefteå Kraft tror om vinterns elpriser, hur du kan minska din förbrukning och Kurt Nyström som byggt solceller på garagetaket.

Dessutom möter vi Västerbottensteaterns nya stjärna Malin Vispe, William Spetz som kommer till Skellefteå med sin föreställning och Håkan Holmberg som fortsätter att driva sitt projekt Björnsholmen framåt.

Missa inte heller Cecilia Edströms krönika, Nöjeskollen med Jonatan Stålhös, Susanne Sigårdens recept, Samuel Söderlunds filmtips, månadens korsord – eller någon av de andra artiklarna som du hittar i tidningen.

Trevlig läsning!

Klicka här för att läsa tidningen »

 

Vill du läsa tidningen först av alla? Ladda ner vår app i AppStore eller Google Play. Appen är helt gratis att använda. Ingen inloggning krävs.

Utebliven tidning? Skicka ett mail med namn, adress och telefonnummer till arenden.skelleftea@svhl.se så följer Svensk Hemleverans upp vad som gått fel. Tidningen ska delas ut till alla hushåll och företag i Skellefteå kommun.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons