Annons
Ann Degerman, Karin Hedlund och Pia Burman. Foto: Privat

Ny yogastudio öppnar i Skellefteå – ägaren: ”Så taggad och peppad”

HÄLSA Snart öppnar en ny yogastudio i centrala stan. Det är Pia Burman, ägaren av Zoloz Yoga, som efter pandemin känner att hon vill välkomna kunder till en fysisk studio igen.

Annons

Pia Burman öppnade en yogastudio på Strandgatan för tre år sedan, men så slog pandemin. Zoloz Yoga fick därför bli en helt onlinebaserad verksamhet, med yoga att följa på säker distans. Nu är de redo att satsa lokalt igen.

– Vi har lyssnat på våra deltagare och nu vill de ses på plats igen. Förra sommaren tyckte de fortfarande att online kändes tryggast, men nu har det skiftat, berättar Pia i ett pressmeddelande.

– För att kunna ses på bästa sätt kände vi nu att det var läge att hyra eget igen. I ett växande Skellefteå är det inte lika lätt att hyra per timme längre och vi vill satsa i takt med resten av staden, fortsätter hon.

Annons

Tillsammans med kollegan Ann Degerman kommer Pia snart att erbjuda yoga på Strandgatan igen. Zoloz Yoga flyttar in i Hedab Fysioterapis lokaler, där fysioterapeuten Karin Hedlund hälsar dem välkomna.

– Jag ser fram emot att de flyttar in i mina lokaler. Positivt att få fina arbetskompisar och möjligheter till samarbeten. Kunderna får även tillgång till att yoga med Zoloz i samma lokaler som de får fysioterapibehandlingar, säger hon.

Annons

Inflyttningen görs i veckan och på söndag planeras en invigning med bland annat fika och öppet hus. De första kurserna kommer att hållas från den 12 september.

– Jag är så taggad och peppad att få dra igång, säger Pia.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons