Annons
Baserat på pressmeddelande
Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024/2025. Foto: Jonatan Stålhös

Kaptenen förlänger med AIK – och siktar på nytt SM-guld: ”Är otroligt stolt att få vara en del av klubben”

SPORT Skellefteå AIK:s lagkapten Oscar Möller har just inlett sin tionde säsong i svartgula tröjan – och nu gjort klart för två till, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Annons

Oscar Möller kom till Skellefteå från Los Angeles Kings organisation 2011 och blev snabbt en publikfavorit. Han var en ledande spelare under guldåren 2013 och 2014 och utvecklades som framträdande forward under åren som följde.

Han har både representerat Tre Kronor och gjort över 300 poäng i SHL. Sedan 2019 pryds hans svartgula tröja också av ett “c”. Nu står det klart att kaptenen blir kvar i Skellefteå AIK över ytterligare två säsonger.

– Det känns jättekul! Jag är fantastiskt glad över detta och ser verkligen fram emot att fortsätta bära svartgula tröjan, säger Möller i pressmeddelandet.

Annons

Han har hittills gjort nio säsonger och tagit två guld i klubben. Det går inte att ta miste på hans hängivenhet till Skellefteå AIK Hockey.

– Jag är otroligt stolt över att få vara en del av den här klubben och att få ha varit det över en så pass lång tid. Det är få förunnat men det gäller samtidigt att inte ta något för givet utan fortsätta sträva efter att vilja bli bättre, vilja mer och vilja vinna ännu mer, säger Möller.

– Jag vill vinna igen, det var ju ett tag sedan nu, och det känns som att vi har spelarmaterialet och möjligheten att vinna guld en gång till här, fortsätter han.

Annons

General manager Erik Forssell kommenterar förlängningen så här:

– Oscar har varit en av ligans absolut bästa spelare de senaste tio åren och vi är väldigt glada över att ha gjort klart med honom för ytterligare två år. Han leder laget på ett utmärkt sätt både på och utanför isen. Han är en omtänksam person som värnar om både laget och klubben, säger Forsell.

– På isen har han alltid varit en väldigt bra offensiv spelare och har dessutom, under senaste åren, utvecklats till en ledande spelare även defensivt. Nu har vi honom i minst tre säsonger framåt och befäster därmed vår starka stomme. Oscar kommer ge allt för att vi ska vinna SM-guld, slår han fast.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå AIK
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons