Annons
Foto: Arkivbild

Personer anhållna efter misstänkt mord – kvinna hittad död i bostad

NYHETER En person har hittats avliden i Skellefteå kommun. Brott kan inte uteslutas och polisen har inlett en förundersökning om mord.

Annons

Sent på söndagskvällen anträffades en kvinna i 60-årsåldern avliden, i en bostad i Skellefteå kommun. Enligt polisen finns det oklara omständigheter kring dödsfallet, och brott kan inte uteslutas. De har därför inlett en förundersökning om mord.

Två personer greps på platsen under gårdagen, en man i 40-årsåldern och en något yngre kvinna. Enligt polisen är de inblandade bekanta med varandra. De kommer att förhöras nu, efteråt ska åklagare besluta om personerna ska anhållas eller inte.

Polisens tekniker kommer också att undersöka bostaden, som spärrats av. Samtidigt jobbar polisen vidare med informationsinhämtning.

Uppdatering, tisdag 08.07:

Mannen och kvinnan har anhållits, skäligen misstänkta för mord vilket är den lägre misstankegraden. Senast på torsdag behöver åklagaren besluta om personerna ska begäras häktade eller försättas på fri fot.

Uppdatering, onsdag 16.30:

På onsdagen har brottsrubriceringen ändrats och de misstänkta försatts på fri fot.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons