Annons
Foto: Arkivbild / TUI

Återetablerar populär charter från Skellefteå: ”Mycket goda nyheter”

RESA TUI och Ving återetablerar charterresor till Gran Canaria från Skellefteå Airport.

Annons

Researrangörerna har gemensamt beslutat att erbjuda charterresor till den populära turistdestinationen igen, med start i vinter. Flygen till Gran Canaria kommer att gå varje vecka, mellan den 19 december och 3 april nästa år.

– Detta är mycket goda nyheter. Vi vet att charterresor till Gran Canaria är otroligt populära och efterfrågade, så jag är helt övertygad om att denna charterserie blir en stor succé, säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport, i ett pressmeddelande.

Annons

”Vill självklart vara med”

TUI och Ving vill satsa på Skellefteå. De ser ett uppdämt resebehov efter pandemin och under våren har resorna till och från Skellefteå ökat.

– Skellefteå växer och vi vill självklart vara med i den utvecklingen. Gran Canaria är en mycket populär vinterdestination så det är givetvis glädjande att vi nu kan erbjuda Skellefteborna denna möjlighet, berättar Ronja Jakobsson, kommunikatör på TUI.

Annons

– Den lokala marknaden i Skellefteregionen är i stark tillväxt och Ving vill självfallet bidra till ett ökat utbud av resealternativ från Skellefteå och Norrland, säger Christine Tötterman på Ving.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons