Annons
Dolly Style och David Lindgren. Foto: Pressbild

Fler artister till Stadsfestens final i centrala stan – nu släpps två akter

MUSIK David Lindgren och Dolly Style är klara för Stadsfesten.

Annons

Sedan tidigare är The Ark, Magnus Uggla, Movits! och Noice alla klara för Stadsfestens grand finale i centrala Skellefteå, som anordnas vid månadsskiftet juni/juli. På torsdagen tillkännager arrangörerna att ytterligare två akter är klara för festivalen.

Popgruppen Dolly Style slog igenom med debutsingeln ”Hello Hi” på Melodifestivalen 2015 och har levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi” sedan dess. Gruppen, som blivit en barnfavorit, består av tre tjejer med artistnamnen Molly, Holly och Polly.

Annons

De får sällskap av David Lindgren, stjärnan från Ersmark som just nu är aktuell som programledare i Let’s Dance. I dagarna gästar han också Sara kulturhus för Kulturskolans musikaliska diktföreställning ”Jag är en människa”, med elever och lärare från bygden.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons