Annons
Emmy Gustafsson Wass, Evelina Nilsson och Lena Degerman. Foto: Pressbild

Sara kulturhus tar in förstärkning – tre nya medarbetare anställda

KULTUR I vinter har tre nya medarbetare rekryterats till Sara kulturhus, som laddar för ett fullspäckat år med flera hundratals evenemang.

Annons

Förstärkningen behövs i kulturhuset. Den nya trion Emmy Gustafsson Wass, Lena Degerman och Evelina Nilsson har lång erfarenhet av kultur, event, värdskap och kommunikation, vilket kommer väl till pass. Enligt Sara kulturhus kommer över 800 arrangemang att anordnas i år.

Emmy kommer närmast från rollen som verksamhetschef på Skellefteå dans- och balettförening, och kliver in som ny eventansvarig på Sara. Det gör också Lena, som kommer från Skellefteå kommuns marknadsenhet. Samtidigt ska Evelina, som har en bakgrund på kommunikationsbyråerna WDO och Oh My, bland annat jobba strategiskt med varumärkesbyggande insatser.

Annons

Trion ser fram emot att fylla kulturhuset med upplevelser och gemenskap. De vill även introducera kultur för personer som inte är kulturkonsumenter till vardags.

– Vi får möta både nya och gamla Skellefteåbor, samt tillresande som är otroligt positiva till Skellefteås kulturutbud. Vi vill även nå de som är mindre bekanta med kultur, och skapa en plats där alla är och känner sig välkomna, berättar Evelina i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons