Annons
Sponsrad artikel
Gustaf Ahlin och Tilda Fredriksson håller på att måla om i lokalen på Nygatan 57 där Taps& ska öppna i april. “Vi kände direkt när vi såg den här lokalen att den skulle passa för oss”, säger Gustaf.

Då ska de öppna nya restaurangen – söker personal: ”Lekfullt och roligt med en skön vibe”

ANNONS Samtidigt som lokalen på Nygatan 57 färdigställs söker gänget bakom den nya restaurangen personal. “Vi söker öppna, glada människor med en positiv inställning till livet”, säger Gustaf Ahlin.

Det är gänget bakom mikrobryggeriet This is How i Piteå som ska slå upp portarna i den lokal som restaurang Nygatan 57 tidigare höll till i. De har sedan tidigare öppnat restauranger under namnet Taps & Tacos i Piteå och på Dundret i Gällivare – men i Skellefteå kommer restaurangen att endast gå under namnet Taps& för att ge plats för variation i menyn.

– Vi kommer även här att börja med tacos i olika former, men när det är till exempel Oktoberfest kanske vi heter Taps&Bratwurst den månaden, säger Gustaf Ahlin och ler.

Restaurangen är namngiven till Taps& för att ge utrymme för variation i menyn – men precis som i Piteå är det tacos som är först ut.

Det som dock alltid kvarstår i namnet är “taps”, vilket syftar till de 16 öltappar som kommer att finnas i lokalen. Alla fyllda med öl från olika mikrobryggerier.

– Ölen är central i allt vi gör, och det är det vi utgår ifrån när vi gör menyerna, men det finns så klart annat att dricka också för den som vill det, säger Gustaf.

Bra lokal

I lokalen, som just nu håller på att färdigställas, kommer cirka 100 sittande gäster att rymmas. Och då är den stora takterrassen inte inräknad.

– Vi kände direkt när vi såg den här lokalen att den skulle passa för oss, säger Gustaf och förklarar hur de tänker möblera.

– I ett av rummen blir det ganska klassisk restaurangmöblering, och här inne blir det mer plats för skönt häng där du kan spela Yatzy, lyssna på musik och ta det lugnt. Och på terrassen ser jag verkligen fram emot många sköna sommardagar, säger han.

I anslutning till lokalen finns en stor takterass, varav ungefär halva är inglasad. Här ser Gustaf fram emot många soliga sommardagar med god mat, dryck och härlig stämning.

Taps& planerar att öppna sin restaurang den 1 april, men innan dess behöver de anställa en rad personer i Skellefteå. Allt från kökschef och personalansvarig till serverings-, disk- och extrapersonal.

Vi söker öppna, glada människor med en positiv inställning till livet.

– Vi söker öppna, glada människor med en positiv inställning till livet, säger Gustaf som menar att branschen tog en hård smäll under pandemin och att det är många som gått vidare till att jobba med annat.

– Men vi hoppas kunna locka tillbaka några av dem, samtidigt som vi så klart även räknar med att lära upp nya stjärnor.

”Kul 100% av dagarna”

En av dem som redan idag jobbar med Taps & Tacos i både Piteå och på Dundret är Tilda Fredriksson. Hon var en av dem som tänkt ge upp restaurangbranschen under pandemin.

– Jag kände att jag aldrig mer ville jobba i den här branschen, men sedan så träffade jag den här filuren – och nu är jag fast, säger hon och skrattar.

Alla får dessutom jobba på sitt eget sätt vilket jag tycker är väldigt najs.

Hon lyfter fram stämningen och fria tyglar som stora plus.

– Jag skulle faktiskt dra mig så långt som att vi har kul 100 procent av dagarna. Det är alltid någon som stöttar en om det behövs, och vi ha fria tyglar att komma med idéer och genomföra dem. Alla får dessutom jobba på sitt eget sätt vilket jag tycker är väldigt najs, att man får vara sig själv, säger hon.

Gustaf Ahlin och Tilda Fredriksson håller på att måla om i lokalen på Nygatan 57 där Taps& ska öppna i april. “Vi kände direkt när vi såg den här lokalen att den skulle passa för oss”, säger Gustaf.

Gustaf bekräftar att det är precis den känslan de vill skapa.

– Det ska vara lekfullt och roligt med en skön vibe. Det här är helt enkelt en perfekt arbetsplats för den som gillar mat och dryck, och att ha kul, säger han.

Hur söker man jobb hos er?

– Skicka ett mail till yo@thisis.how där du beskriver vad du är intresserad av att jobba med, en kort beskrivning om vem du är, vad du gjort tidigare och varför du vill vara en del av vårt team – och så tar vi det därifrån.

Urvalet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan, poängterar Gustaf.

Taps& vill anställa i Skellefteå

Ansök genom att skicka ett mail till yo@thisis.how där du beskriver vad du är intresserad av att jobba med, en kort beskrivning om vem du är, vad du gjort tidigare och varför du vill vara en del av teamet.

Frågor?
gustaf@thisis.how
073-544 09 04

Läs mer om bryggeriet på thisis.how

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Taps&.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons