Annons
Baserat på pressmeddelande
4Grabs meny är centrerad kring hamburgare. Foto: Appteat

Efter framgång i Umeå – nu etablerar sig 4Grabs i Skellefteå: ”Spända på att öppna upp här”

MAT Från den 25 februari kan Skellefteborna börja beställa hem mat från 4Grabs "spökkök".

Annons

4Grabs har jobbat fram ett eget koncept från hamburgarköket i källarlokalen på Ålidhem i Umeå. Det finns inga restaurangplatser, utan all sker genom matleveransappar som Foodora, Wolt eller den egna appen, och körs ut till kunden.

Inom kort finns menyn att beställa även i Skellefteå.

– Skellefteå är en innovativ och modern stad. Vi är spända på att öppna upp här och höra vad Skellefteborna har att säga om våra olika matkoncept, säger Jonathan Elgh, VD på Appteat som driver de virtuella matkoncepten 4 Grabs och Pojjo.

Annons

Appteat satsar stenhårt på så kallade ”spökkök” där andra restauranger blir virtuella franchisetagare och tillagar deras mat. Maten beställs sedan hem via appar för matleveranser.

– Vi ser inte bara detta som en möjlighet för oss och för Skellefteborna att få smaka på vår mat, utan också att mindre restauranger som påverkats negativt av pandemin kan öka sin omsättning.

Det finns nu också planer på att öppna fler ställen i Norrland.

– Luleå, Örnsköldsvik och Piteå är det som står på agendan just nu. Men målet är att inom en snar framtid finnas i hela Sverige.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Appteat
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons