Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Larm om bråk i centrum – flera bötfällda vid olika kontroller

NYHETER Flera trafikanter har bötfällts under helgen. Polisen har även svarat på ett larm om bråk i centrala Skellefteå.

Annons

Under helgen har polisen kontrollerat trafik på flera håll i Skellefteå med omnejd. På fredagskvällen genomfördes först en kontroll på Kamvägen i Burträsk, där samtliga kunde åka vidare utan anmärkning.

På lördagsmorgonen genomfördes sedan två kontroller i Skellefteå. Polisen tog dels position utmed E 4 i centrum, där alla som stoppades var nyktra. En förare bötfälldes dock efter att ha kört för fort. Den andra kontrollen hölls på Varugatan, Solbacken, och resulterade inte i någon anmärkning.

Annons

Senare vid 02-tiden, natten till söndag, larmades polisen om ett bråk i centrala stan. Enligt uppgift ska flera gärningspersoner ha varit utåtagerande mot en man. En patrull kom till platsen, höll förhör och upprättade en anmälan om misshandel alternativt ofredande. Det finns inga uppgifter om vårdbehov.

Under söndagsmorgonen och förmiddagen genomfördes flera nya trafikkontroller; en i Skelleftehamn, en på Moröhöjden och en utanför Norrvalla. En förare bötfälldes vid vardera kontroll. Två av dem använde en handhållen mobiltelefon under färden, och den tredje körde för fort.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons