Annons
Bilder från förra årets tävling. Foto: Anette Salomonsson / Mikael Eriksson / Catarina Rautio

Skicka in dina bästa vinterbilder för chans till fina priser!

TÄVLING Nu har du chansen att vinna fina priser i Megafonens tävling, Vinterbilden 2021/2022.

Annons

I tävlingen Vinterbilden vill vi se vad just du förknippar med vinter. Det kan vara allt från korvgrillning och bygge av snögubbar till mysiga bilder framför julgranen eller härliga landskap.

Av de inskickade bilderna kommer vi löpande att publicera ett urval på vår hemsida innan en jury väljer ut tio finalister den 10 januari. Därefter kommer Megafonens läsare att få rösta på sina favoriter via Megafonen.se.

Annons

De med flest röster blir publicerade i Megafonentidningen den 27 januari, och topp 3 vinner fina priser från Electrolux Home, Visit Skellefteå och Scandic.

Observera att Megafonen förbehåller sig rätten att publicera de bilder som skickas in, och att ingen ersättning utgår för detta.

Lycka till!

Så tävlar du:

1. FOTOGRAFERA

Fotot kan föreställa vad som helst som du förknippar med årstiden vinter. Exempelvis en skotertur, lek i vardagsrummet vid julgranen, bygget av en snögubbe på gården eller en bild över ett vintrigt landskap. Bara fantasin sätter gränser!

2. SKICKA IN DIN BILD

Fotot skickar du via e-post till bilden@megafonen.nu. Skriv vem som är fotograf, gäna en mening om vad bilden föreställer samt kontaktuppgiter. Skriv ”Vinterbilden” i ämnesraden. Max 10 mb stor bild.

3. VINNAREN UTSES

Fram till den 9 januari kan du skicka in dina bilder. Därefter väljs 10 finalister ut av en jury – varav läsarna på Megafonen.se får rösta på sin favorit. Slutgiltiga vinnarna publiceras i Megafonentidningen 27 januari.

Annons

Det här kan du vinna:

1. FÖRSTAPRIS

Presentkort värde 1 500 kr på Electrolux Home i Skellefteå.

2. ANDRAPRIS

Presentkort värde 1 000 kr från Visit Skellefteå. Giltigt på massor av butiker och restauranger i centrum.

3. TREDJEPRIS

4 frukostbiljetter på Scandic, värde 500:-

Tänk på att fråga personer som eventuellt finns med på bilden om det är okej för dem att du skickar in bilden. Megafonen förbehåller sig rätten att publicera inskickade bilder i Megafonentidningen och på hemsidan Megafonen.se. Ingen ersättning för publicerad bild utgår. Juryns beslut kan inte överklagas.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons