Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Pixabay / Arkivbild

Klart: Eldsjälar vinner kommunens idrotts- och ledarstipendier 2021

NYHETER Fritidsnämnden utser Evelina Crüsell till mottagare av Skellefteå kommuns idrottsstipendium. Ledarstipendiet tilldelas Håkan Lundmark, berättar kommunen i ett pressmeddelande.

Annons

Evelina Crüsell är aktiv inom Skellefteå SK och har visat stor talang inom skidåkning, hon tilldelas idrottsstipendiet 2021 med motiveringen:

”Evelina har visat en oerhörd kämparvilja då hon, trots en knäskada, presterat på högsta nivå i skidspåret. Hon är en glädjespridare och med sitt engagemang och sitt ledarskap är hon en förebild för sina klubbkamrater.”

Annons

Ledarstipendiet 2021 går till Håkan Lundmark, ordförande i Långvikens OK. Det delas ut med motiveringen:

”Håkan är en eldsjäl med ett stort engagemang för orientering. Han bistår skolor så att de kan bedriva orienteringsundervisning och har varit en viktig del vid arrangerandet av många tävlingar och arrangemang. Våren 2021 var han en av projektledarna för lanseringen för det populära ’hittaut’ i Skellefteå kommun.”

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå kommun
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons