Annons
Timbuktu & Masaka Trio kommer till Skellefteå. Foto: Pressbild

Timbuktu & Masaka Trio klara för Skellefteå – med soulsångerskan Esther Kirabo: ”Intim inramning”

MUSIK Med sitt senaste album "Du Gamla Du Nya" beger sig nu Timbuktu & Masaka Trio ut på en exklusiv turné, tillsammans med superrösten Esther Kirabo. I december kommer de till Skellefteå.

Annons

Efter en hyllad sommarturné ger sig Timbuktu & Masaka Trio ut på vägen igen. Den nya turnén går till utvalda städer i Sverige, berättar Sara kulturhus i ett pressutskick – och den 17 december kommer de till kulturhuset. De målar upp upplevelsen så här:

– Denna gång i en mer exklusiv och intim inramning tillsammans med soulsångerskan Esther Kirabo. Med inspiration från Harlems jazzklubbar tar de med publiken på en exceptionell musikalisk resa där de levererar såväl nya som klassiska låtar, skriver de.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons