Annons
Baserat på pressmeddelande
Zara Larsson. Foto: Pressbild

Zara Larsson till Skellefteå – en av sex unika konserter i Norden: ”Ett fint kvitto”

NYHETER Den 27 november kommer Zara Larsson till Skellefteå och Sara kulturhus med sin arenaturné Poster Girl Tour. Skellefteå blir därmed ett av totalt sex stopp på turnén tillsammans med Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Annons

Zara Larsson är en av Sveriges största musikexporter just nu, med över 5 miljarder streams och internationella hits som ”Lush Life”, ”Ain´t My Fault” och ”Never Forget You”. Under november och december 2021 åker hon ut på sin första egna arenaturné, med Skellefteå som ett av stoppen.

– Att vi kunnat boka Zara Larsson beror på vad Sara kulturhus står för, husets förutsättningar och den långa erfarenhet som vi alla som jobbar i huset har tillsammans. Det gör att många i Sverige och världen tror och litar på det vi gör. Det är ett fint kvitto på att vi arbetar som ett stort lag, säger Sofia Andersson Lundberg.

Annons

Senast Zara Larsson stod inför den svenska publiken var på Way Out West 2019 och denna gång utlovar hon något alldeles extra:

– Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något, hälsar Zara Larsson i arrangörens pressmeddelande.

Annons

Zara Larsson slog igenom redan som tioåring i TV4:s Talang 2008 och 2013 släppte hon sin debut-EP ”Uncover”. Sedan dess har hon varit ständigt aktuell med hyllade hits, vunnit priser som Grammis, P3 Guld och Rockbjörnen samt gjort stora samarbeten med bland andra David Guetta, Clean Bandit och Max Martin.

Zara Larsson enda spelningar i Sverige på denna turné blir i Stockholm, Göteborg och Skellefteå.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Sara kulturhus.
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons