Annons
Foto: Arkivbild

21 bötfällda av polisen i Skellefteå – flera fick lämna ifrån sig körkortet

NYHETER Under onsdagen och tidiga torsdagsmorgonen har 21 personer bötfällts av polisen i Skellefteå. Tre förlorade körkortet.

Annons

På onsdagen genomförde polisen först en trafikkontroll på väg 95 i Degerbyn. Enligt polisens kommunikatör Maria Linné noterades 14 hastighetsöverträdelser. Förarna bötfälldes och tre körkort togs omhand. Polisen genomförde även ett antal flygande inspektioner samt kontroller av farligt gods, men där var samtliga utan anmärkning.

Senare genomfördes en kontroll i Myrheden norr om Jörn. Fem fortkörare bötfälldes här. Den högst uppmätta hastigheten var 113 kilometer i timmen på en 100-sträcka.

Slutligen bötfälldes två personer under den tidiga torsdagsmorgonen, en i Burträsk och en i Långviken. Den ena överskred hastighetsbegränsningen med tio kilometer i timmen. Den andra körde ett avställt fordon med körförbud, uppger Maria Linné.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons