Annons
Tanken är att Normal-butiken ska öppna till hösten. Foto: Pressbild

Klart: Butikskedja etablerar sig i centrum – ”Är mycket glädjande”

NÄRINGSLIV Butikskedjan Normal etablerar sig i Skellefteå. De flyttar in i Citykompaniet och tänker slå upp portarna till hösten.

Annons

Lågpriskedjan Normal är inriktad på hudvård, hårvård, hushållsprodukter, kosmetika, kontorsartiklar, drycker och annat. De har 48 butiker i Sverige och kommer snart även till Skellefteå. De flyttar in i de tidigare Eurosko- och Make up Store-lokalerna på CK.

– Det är mycket glädjande att vi kan presentera en sådan här etablering och som visar på en fortsatt stor efterfrågan av city- och köpcentrumlägen. Som fastighetsägare ser vi väldigt positivt på framtiden och arbetet med att fortsätta utveckla Citykompaniet och stadskärnan i Skellefteå, säger Viktor Nordlund vid Nordvestor i ett pressutskick.

Annons

Normal ska göra sig hemmastadda inne på CK och planerar att öppna butiken i höst.

– Den här etableringen känns som ett bra komplement till butikerna som redan finns, både i Citykompaniet och övriga stadskärnan. Fler lågprisbutiker har efterfrågats av våra kunder i stadskärnan, berättar Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet.

CK har tidigare tillkännagett att Lekia tänker öppna på övre plan i slutet av oktober:

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons