Annons
Baserat på pressmeddelande
Viktor Nordlund och Robert Lövgren. Foto: Pressbild

Ny butik öppnar i Citykompaniet – blir 300 kvadratmeter stor: ”Det ska bli fantastiskt roligt”

NYHETER I höst kommer en ny butik öppna i Citykompaniet då leksaksbutiken Lekia slår upp portarna inne på CK. Butiken, som etableras på övre plan, är ca 300 kvadratmeter stor och kommer att bidra till ett lite mer lekfullt CK, skriver Citykompaniet i ett pressmeddelande.

Annons

Sedan 2003 har Lekia drivit leksaksbutik i Skellefteå och 2015 startades ytterligare en butik på Solbackens handelsområde i Skellefteå.

– Att nu kunna utvecklas vidare genom att flytta in vår citybutik till Citykompaniet är väldigt inspirerande. Butikens profilering kommer att genomgå en rätt stor förvandling, med influenser både från Lekia-butiken på Tuna Park i Eskilstuna samt Mall of Scandinavia i Stockholm, säger Robert Lövgren, delägare i Lekia Skellefteå.

På Citykompaniet pågår just nu en större renovering som beräknas vara klar till sommaren. Etableringen av Lekia blir ett välkommet nytillskott i såväl timing som butiksinnehåll, menar centrumledare Julia Åshjelm.

– Lekia kompletterar vår befintliga butiksmix på ett bra sätt, så vi är mycket glada att de vill flytta in hos oss. Vi ser verkligen fram emot hösten, med både ett nyrenoverat CK och ett samhälle som förhoppningsvis börjar återgå till det normala, säger Julia.

Annons

Fler butiker är också på gång i Citykompaniet, enligt Viktor Nordlund, fastighetsförvaltare på Nordvestor Fastigheter

– I samband med att Eurosko och Make Up Store stänger sina butiker på entréplan ges ytterligare möjligheter till nya etableringar och vi har ett antal intressenter och scenarion om hur dessa ytor på bästa sätt kan nyttjas. Vilken eller vilka butikerna är som kommer att fylla dessa lokaler kan vi ännu inte avslöja men ambitionen är att öppning ska kunna ske under hösten 2021, berättar Viktor.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Citykompaniet
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons