Annons
En glad besättning under torsdagens sommarpremiär. Foto: Niklas Jonasson

Premiär för nya flyglinjerna – med glada miner på Skellefteå Airport: ”Kände oss så varmt välkomnade”

NYHETER I dag var det premiär för BRA:s nya sommartrafik från Skellefteå Airport till Stockholm och Göteborg: "En glädjens dag!"

Annons

När BRA:s sommarsatsning tillkännagavs i april var det tänkt att direktflygen mellan Skellefteå, Stockholm-Bromma och Göteborg skulle gå fram till den 15 augusti, men mottagandet har varit så positivt att linjerna nu har förlängts till den 26 september.

Alla flygningar är närmast fullbokade och intresset att flyga till och från Göteborg är särkilt stort. Det berättar Linda Björkenäs, ansvarig för kundupplevelsen hos BRA.

– Bokningsläget ser otroligt fint ut för större delen av sommaren och allra populärast har Göteborgslinjen varit. Vi har sett att intresset för att flyga till Skellefteå varit något större ifrån Göteborg än från Stockholm men även Stockholmsflygen visar på en stor efterfrågan. Det verkar som om alla vill komma till Skellefteå, fortsätter hon i ett mejl.

Annons

Ser bra ut även i höst

BRA:s vd Ulrika Matsgård har uttryck att utvecklingen och tillväxten runt Skellefteå saknar motstycke i Sverige, och att de vill vara med och bidra. BRA är positiva till en permanent etablering, inte minst mot bakrund av den efterfrågan som visats hittills.

– Det ser också bra ut med bokningar i höst när företagen kommer igång ordentligt. Vi hoppas på ett fortsatt högtryck hela hösten, säger Linda Björkenäs i dagens mejl.

Annons

Kände sig välkomnade

På torsdagen hade sommartrafiken sin premiär. Resenärerna på Skellefteå Airport välkomnades med tilltugg och Linda Björkenäs beskriver en väldigt god stämning.

– En glädjens dag! Alla resenärer var väldigt positiva och vi på BRA kände oss så varmt välkomnade av Skellefteå flygplats och alla som flög med oss denna dag, säger hon.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons