Annons
Baserat på pressmeddelande
Tobias Norrfors. Foto: Pixabay / Patrick Degerman

Han går in som delägare i Skellefteåbaserad inkubator: ”Har alltid sneglat mot startupvärlden”

NÄRINGSLIV Entreprenören och affärsutvecklaren Tobias Norrfors går in som partner och delägare i Skellefteåbaserade inkubatorn Unboxx.

Annons

Tobias Norrfors är en profil inom Skellefteås näringsliv. Han har 15 år inom IT-branschen där han arbetat som produkt- och affärsutvecklare, främst med att förädla digitala lösningar. Han driver även flera egna företag och har flera styrelseuppdrag.

Nu går han in som delägare i Unboxx.

– Jag har alltid sneglat mot startupvärlden som funnits runtom mig och det känns väldigt spännande att få hjälpa bolag i början av sin resa. Jag vill bidra till tillväxt, hållbara och lönsamma bolag, säger Tobias.

Annons

Näringslivet i norra Sverige präglas just nu av en hög innovationstakt och flera techbranscher har tagit stora kliv den senaste tiden.

– Här finns en allt bredare palett av företag med duktiga entreprenörer vid rodren. Tidigare har bolagen arbetat steg för steg med att erövra marknad för marknad, men idag jobbar de direkt mot en global marknad med hjälp av riskkapital och här har vi stor möjlighet att hjälpa dem framåt, säger Tobias.

Annons

Unboxx vd Anders Tånger är glad att ha fått med Tobias som partner.

– Hans kompetens och erfarenheter kommer vara en stor tillgång för Unboxx och bidra till att vi kan ta nya steg på vår resa, säger Anders.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Unboxx
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons