Annons
Baserat på pressmeddelande
Olof Pergament, vd på House Be. Foto: Pressbild

House Be etablerar sig vid älven i Skellefteå: ”Staden vibrerar av liv”

NÄRINGSLIV Coworkingföretaget House Be har tecknat ett avtal med Skellefteå Industrihus om en 1 700 kvadratmeter stor lokal i fastigheten Svalan, tillkännager House Be i ett pressmeddelande.

Annons

I februari 2022 planerar House Be att öppna sitt moderna kontorskollektiv i Svalan. Företagets mål är att skapa en inspirerande mötesplats för näringslivet i Skellefteå.

– Skellefteå är en plats där det känns som en underdrift när man säger att det händer oerhört mycket spännande just nu, säger vd Olof Pergament i pressmeddelandet.

– Staden vibrerar av liv, företagande och innovation. Därför är det helt rätt att våra nästa etablering blir just här. Vi vill vara med och bidra till att stadens näringsliv ska fortsätta blomstra genom att skapa en inspirerande och dynamisk mötesplats där företag i Skellefteå kan växa och nå sin fulla potential, fortsätter Olof Pergament.

Annons

House Be ser fastighetens läge som svårslaget; med närhet till både centrum, älven och E 4. Coworking blir en del av att skapa en bra blandning av företag i fastigheten.

– Vi är väldigt glada över att House Be etablerar sig i Skellefteå och att det har valt att göra det i kontorshuset Svalan, berättar Åsa Andersson, vd på Skellefteå Industrihus.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från House Be
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons