Annons
Daniel Öholm, vd på Railcare Group. Pressbild: Railcare

Får ny miljonorder av amerikansk järnvägsbolag: ”Det är glädjande”

NÄRINGSLIV Railcare har fått en order på maskindelar, värd sex miljoner kronor, av det nordamerikanska järnvägsbolaget Loram.

Annons

Skelleftehamnsföretaget har haft en affärsrelation med järnvägsbolaget Loram sedan 2000. Nu har Railcare fått en order på så kallade powerpacks till en Railvac i Brasilien.

– Under 2021 har vi två leveranser till Loram för maskindelar till Railvacs och det är glädjande att vi har ett fortsatt bra samarbete tillsammans. Två maskindelar levereras under kvartal två till Railvacs i Nordamerika och den nya ordern är för maskindelar till en Railvac i Brasilien, förklarar Daniel Öholm, vd på Railcare, i ett pressmeddelande.

Annons

– Trots det rådande världsläget är det glädjande att vår exportverksamhet får nya beställningar. Järnvägen är en kritisk samhällsfunktion och den behöver underhåll och förbättring i vilken del av världen vi än befinner oss, fortsätter Daniel Öholm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons