Annons
Baserat på pressmeddelande
Pressbild: Brokk

Skellefteföretag lanserar världens mest kraftfulla rivningsrobot: ”Mer kraft i kompakt och smart paket”

NÄRINGSLIV Skellefteföretaget Brokk introducerar nu Brokk 900 – världens största och mest kraftfulla rivningsrobot, enligt Brokk. Jämfört med sin föregångare tar roboten stora steg uppåt i både effekt och prestanda. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Tio år efter lanseringen av Brokk 800, världens då största rivningsrobot, introducerar Brokk nästa generations robot. Brokk har tagit vara på erfarenheter från tidigare och utvecklat den nya modellen för att möta de tuffa krav som ställs inom tung rivning.

Design och konstruktion har förstärkts, effekten ökats, funktioner förfinats och den nya hammaren är mer kraftfull. Allt detta utan markant förändring i storlek eller vikt.

Annons

Brokk 900 finns i två olika modeller: Brokk 900 med den tyngsta och mest kraftfulla hammaren i Brokks sortiment och Brokk 900 Rotoboom med roterande bomsystem. De finns både el- och dieseldrivna varianter, så det går att göra ett miljövänligt val.

– Sammantaget företräder nya Brokk 900 det vi är kända för, mer kraft i ett kompakt och smart paket, säger Martin Krupicka, vd och koncernchef, i pressmeddelandet.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Brokk
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons