Annons
Västerifrån sett leds trafiken om från väg 95, till Lasarettsvägen, Klockarbergsleden, E 4, Östra Leden och vidare ned till väg 372. Foto: Skellefteå kommun

Vattenläcka och gatuavstängning i Skellefteå – stor trafikomledning

NYHETER Norra Järnvägsgatan i Skellefteå har stängts av.

Annons

En vattenläcka har uppstått i anslutning till Norra Järnvägsgatan. Vägen stängdes av i höjd med Vinkelgatan vid lunchtid på onsdagen. Numera leds trafiken om i enlighet med kartbilden och kommunen uppmanar trafikanter följa anvisningarna på plats.

Så länge reparationsarbetet pågår kommer även ett antal hushåll vara utan vatten. Dessa kan hämta vatten med eget kärl från en vattentank vid Furtenbacksgränd. Skellefteå kommun har gått ut med information om detta till hushållen som berörs.

Reparationsarbetet bedöms preliminärt bli färdigt någon gång i morgon torsdag.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons