Annons
Ensam i vildmarkens deltagare Ida, Rick, Joel, Daniel, Hillevi, Nicole och Erika. Foto: Discovery Networks Sweden

Skelleftebo med i ny realityserie – ska överleva ensam i vildmarken: ”Är verkligen på allvar”

NYHETER Den 23 februari har Ensam i vildmarken premiär på discovery+. En före detta Navy Seal, en interior designer – och en ambulanssjukvårdare från Skellefteå finns med bland deltagarna.

Annons

Ensam i vildmarken är baserat på den prisbelönta amerikanska serien Alone från History Channel. I den svenska versionen av programmet har deltagarna begett sig till den nordnorska vildmarken. Där möts de av en fantastisk natur med vida slätter, höga berg och ett av Europas mest spännande djurliv.

För att få tag i mat måste deltagarna jaga helt på egen hand. De måste bygga sig ett skydd mot iskalla vindar, spöregn, snöfall, arktiska iskalla vindar och rovdjur.

– Ensam i vildmarken är verkligen på allvar. Deltagarna går sitt livs match mot Moder Natur 24 timmar om dygnet. Det är en stenhård kamp mot svält, förfrysning och extrem isolering. Jag är otroligt imponerad över våra deltagare och samtidigt övertygad om det här kommer att gå hem hos tittarna på discovery+, säger Mattias Askergren, Exekutiv producent för Ensam i vildmarken, i ett pressmeddelande.

Annons

Med bland deltagarna finns Ida Lindström från Skellefteå. Hon jobbar till vardags som ambulanssjukvårdare, men är inte heller helt obekant med realityserier. Våren 2018 syntes hon i TV när hon tog sig till topp 4 i Expedition: Robinson.

Under hösten så omfamnade den mig, den nya utmaningen som jag väldigt snabbt valde att ta mig an, skriver hon på sin Facebooksida.

Ida Lindström från Skellefteå. Foto: Discovery Networks Sweden

Ensam i vildmarken har premiär 23 februari.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons