Annons
Foto: Arkivbild

Person hittad avliden i Vilhelmina – förundersökning om mord nedlagd

NYHETER En person har hittats avliden och polisen kan inte utesluta brott. En förundersökning om mord har därför inletts.

Annons

En person i Vilhelmina hittades avliden i sitt hem på söndagen. Det finns oklarheter kring dödsfallet och polisen kan inte utesluta att ett brott har begåtts, därför har en förundersökning om mord inletts. Ärendet utreds av polisens enhet för grov brott.

Polisen hållit ett antal förhör. På söndagskvällen meddelade Stefan Andersson, befäl vid polisens regionledningscentral, att en teknisk undersökning av platsen kommer att göras. Polisen har inte gått ut med någon ytterligare information sedan dess.

Uppdatering, 10.37:

Polisen ska fortsätta undersöka dödsfallet, men förundersökningen om mord har lagts ned. Det har inte framkommit någonting som tyder på att ett brott har begåtts.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons