Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Pressbild

Två lokala företag går samman: ”Många har förstått fördelarna”

NÄRINGSLIV Plastex och Plastteknik går ihop under gemensamt varumärke. Det skriver företagen i ett pressmeddelande.

Annons

Under det gemensamma varumärket Plastex och blir bolagen en helhetsleverantör inom form- och strängsprutning samt efterbearbetning av platsprodukter.

Beslutet är ett resultat av ett framgångsrikt samarbete där man tillsammans har erbjudit tillverkningstjänster av produkter från en och samma leverantör.

– Det här är resultatet av ett tätt och fruktbart samarbete. När marknadens respons blev så pass stark så blev fusionen nästa logiska steg, säger Plastex vd David Burén.

– Många kunder har förstått fördelarna med att arbeta mot en leverantör. Att kunna beställa både extruderade, formsprutade och bearbetade produkter från ett och samma ställe sparar tid och pengar, fortsätter Plasttekniks vd Andreas Wiklund.

Annons

– Dessutom blir det mindre tidsspill än om man använder flera leverantörer, då de har olika planering och ställtider. Man slipper också en massa onödiga transporter.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Plastex och Plastteknik
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons