Annons
Foto: Pixabay / Magnus Lindkvist

Tar du den bästa vinterbilden? Nu har du chans att vinna fina priser!

TÄVLING Nu har du chansen att vinna fina priser i Megafonens nya tävling, Vinterbilden.

Annons

Årets advent- och julfirande kommer inte bli riktigt som vanligt på grund av den pågående pandemin, men det hindrar oss inte från att njuta av mycket som årstiden har att erbjuda.

I tävlingen Vinterbilden vill vi se vad just du förknippar med vinter. Det kan vara allt från korvgrillning och bygge av snögubbar till mysiga bilder framför julgranen eller härliga landskap.

Omröstning via Megafonen.se

Av de inskickade bilderna kommer vi löpande att publicera ett urval på vår hemsida innan en jury väljer ut tio finalister den 6 januari. Därefter kommer Megafonens läsare att få rösta på sina favoriter via Megafonen.se.

Annons

De med flest röster blir publicerade i Megafonentidningen den 28 januari, och topp 3 vinner fina priser från Electrolux Home, LaCena och Visit Skellefteå.

Observera att Megafonen förbehåller sig rätten att publicera de bilder som skickas in, och att ingen ersättning utgår för detta.

Lycka till!

Tävlingen presenteras i samarbete med:

Så tävlar du:

1. FOTOGRAFERA

Fotot kan föreställa vad som helst som du förknippar med årstiden vinter. Exempelvis en skotertur, lek i vardagsrummet vid julgranen, bygget av en snögubbe på gården eller en bild över ett vintrigt landskap. Bara fantasin sätter gränser!

2. SKICKA IN DIN BILD

Fotot skickar du via e-post till bilden@megafonen.nu. Skriv vem som är fotograf, gäna en mening om vad bilden föreställer samt kontaktuppgiter. Skriv ”Vinterbilden” i ämnesraden. Max 10 mb stor bild.

3. VINNAREN UTSES

Fram till den 6 januari kan du skicka in dina bilder. Därefter väljs 10 finalister ut av en jury – varav läsarna på Megafonen.se får rösta på sin favorit. Slutgiltiga vinnarna publiceras i Megafonentidningen 28 januari.

Annons

Det här kan du vinna:

1. FÖRSTAPRIS

Presentkort värde 3 000 kr på Electrolux Home i Skellefteå.

2. ANDRAPRIS

Presentkort värde 2 000 kr på restaurang LaCena i Skellefteå.

3. TREDJEPRIS

Presentkort värde 2 000 kr från Visit Skellefteå. Giltigt på massor av butiker och restauranger i centrum.

Tänk på att fråga personer som eventuellt finns med på bilden om det är okej för dem att du skickar in bilden. Megafonen förbehåller sig rätten att publicera inskickade bilder i Megafonentidningen och på hemsidan Megafonen.se. Ingen ersättning för publicerad bild utgår. Juryns beslut kan inte överklagas.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons